Vloerwerken laten uitvoeren

Geef een unieke uitstraling aan je vloer

Bij Tegelbedrijf TK uit Lommel kan je terecht voor vloerwerken. De afwerking van je vloer geeft een unieke uitstraling aan je woning. Of je nu kiest voor keramische tegels, natuursteen of laminaat, elke uitwerking heeft zijn voordelen. Onze vakmannen zorgen voor een nieuwe vloer bij je thuis.


Kwaliteit en kwantiteit

We raden je aan om je vloer met de juiste onderhoudsproducten te reinigen en zo een lange levensduur van je vloer te garanderen. Onze vaste leverancier Tegelplus zorgt voor een waaier aan kwaliteitsvolle mogelijkheden.


Keramische tegels

Keramische tegels zijn beschikbaar in verschillende formaten. Kies je voor kleine tegels van 10 cm op 10 cm of voor de (standaard)afmeting van 60 cm op 60cm? Deze tegels zijn onderhoudsvriendelijk, sterk en nemen weinig vocht op. Opkomende trends zijn betonlook tegels, parketimitatietegels, natuursteenimitatietegels en terrastegels van onder andere 2 cm. Wanneer goed gelegd, gaan keramische tegels meer dan een leven lang mee.


Natuursteen

Ook natuursteentegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Dit duurzame natuurproduct bestaat in verschillende soorten. Denk maar aan marmer, leisteen, travertin en blauwe steen. Deze tegels bestaan in verschillende hoogtes. Daarnaast is een vloer met natuursteen niet alleen duurzaam, natuurlijk, maar ook tijdloos.


Laminaat

Wanneer je op zoek bent naar een krasbestendige vloer, kun je ook voor laminaat kiezen. Deze vloeren geven meestal een hout- of betonlook aan je vloer en bestaan dus in verschillende formaten en diktes.


Ben je nog op zoek naar een ervaren vloerder? Contacteer ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!