Terrassen laten aanleggen

Het totaalpakket bij Tegelbedrijf TK

Niets zo gezellig als genieten van de zon, een hapje of een drankje op je eigen terras. Bij Tegelbedrijf TK nemen we de plaatsing van je terras maar al te graag voor onze rekening. We zorgen voor het totaalpakket. We gieten beton, chape, leggen drainagematten en betegelen dan uw terras met keramische of natuurstenen tegels. Deze tegels halen we bij onze vaste partner, Tegelplus.


Elk terras mooi aangelegd

We werken steeds samen met hetzelfde chapebedrijf uit Westerlo en garanderen zo het terras van uw dromen. Zowel voor nieuwbouw, als renovatieprojecten, voor woningen, als bij appartementsgebouwen. Bij een dakterras voorzien we zo ook betontegels op pootjes, zodat de afvoer van het regenwater gegarandeerd blijft.


Keramische tegels

Wanneer je ervoor kiest om je terras te laten betegelen met keramische tegels, maak je een goede keuze op vlak van functionaliteit als design. Deze tegels komen voor in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Er bestaan zelfs keramische tegels met houtlook.


Natuurstenen tegels

Natuurstenen voor je terras gebruiken, is niet alleen een duurzame oplossing. Deze tegels geven voor een unieke en tijdloze uitstraling aan je terras. Of je nu kiest voor marmer, graniet, blauwe steen… natuurstenen tegels zijn perfect voor zowel moderne als klassiekere terrassen.


Wil je je terras laten betegelen door een ervaren tegelzetter? Contacteer ons dan voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!