Tegelwerken laten uitvoeren

Accentmuur in je interieur

Onderhoudsvriendelijke en betegelde muren toevoegen aan je woning geven een tijdloze toets. Of je nu de muren in je badkamer of keuken wilt laten betegelen. Of een accentmuur in je woonkamer of slaapkamers wilt plaatsen, bij Tegelbedrijf TK ben je aan het juiste adres! Ook voor de betegeling van trappen kun je bij ons terecht.


Waaier aan mogelijkheden

Voor deze accentmuren kun je kiezen uit keramische wandtegels, natuursteen of mozaïek. We raden je aan om steeds de juiste onderhoudsproducten te gebruiken, om zo de levensduur van je tegels te garanderen.


Keramische tegels

Wanneer je kiest voor keramische tegels, kun je kiezen voor verschillende formaten. Deze tegels worden voornamelijk in sanitaire ruimtes, zoals de gastentoilet, badkamer of de keuken. Deze tegels komen voor in verschillende kleuren, maar ook de marmer- of betonlook maken een opmars.


Natuursteen

Natuurstenen tegels zijn een duurzame oplossing. Binnen natuursteen vind je verschillende soorten steen terug, zoals natuursteen strips of blauwe steen. Houd er rekening mee dat niet elke natuursteen geschikt is voor elke ruimte.


Mozaïek

Tot slot kun je ervoor kiezen om mozaïektegels te laten plaatsen door ons vakkundig team. We plaatsen zowel keramische, glas- en natuursteen mozaïek. Bij een mozaïek worden verschillende kleine tegels gebruikt, die allemaal deel uitmaken van een grotere afbeelding of een patroon. Op die manier zorg je voor wat extra karakter in je woning.


Wil jij graag nog een accentmuur of een trap laten betegelen door een ervaren stielman? Neem contact op met ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte!