Afkitten en afwerken

Tal van afwerkingsmogelijkheden

Naast de algemene tegelwerken, zorgen we steeds voor een gedetailleerde afwerking. Zo installeren we plinten die bij uw nieuwe vloer passen of kitten we uw tegels af. Daarnaast plaatsen we uitzetvoegen in siliconen.


Plinten plaatsen

Plinten zorgen niet alleen voor een ordelijk gevoel in je woning. Ze beschermen je muren van beschadigingen. Daarnaast zorgen ze voor een naadloze afwerking tussen de vloer en de wand. Ook voor deze afwerking is er een waaier aan mogelijkheden. Zo kun je voor stenen of houten plinten kiezen. De plinten zijn steeds de ideale finishing touch van je interieur!


Tegels afkitten

Tegels afkitten is voornamelijk in sanitaire ruimtes een must om schimmelvorming tegen te gaan. Daarnaast zorgt het afkitten ervoor dat je tegelwerk mooi en strak afgewerkt wordt. Binnen ons tegelbedrijf gebruiken we kwaliteitsvolle producten om je tegels af te kitten en zo de hygiëne van je tegels te verbeteren.


Siliconen uitzetvoegen

Uitzetvoegen zijn belangrijk voor je tegelwerken. Ze zorgen namelijk dat weersinvloeden zo min mogelijk effect hebben op je tegels. Daarnaast beperken deze voegen vorstschade. Van zodra de ondervloer goed uitgedroogd is, spuiten we met siliconevoegen.


Zorgen wij binnenkort voor de afwerking van je tegelwerken? Neem contact op met ons voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!